KALINIĆEV SUIGRAČ?

Jelavić i dalje prvi na Blackburnovoj listi želja

 Reuters

Prema pisanju Mirrora, menadžer Blackburna Sam Allardyce i dalje je zagrijan za hrvatskog reprezentativnog napadača Nikicu Jelavića. Štoviše, nogometaš Rapida mu je prvi na listi želja.

I prošli su mjesec engleski mediji pisali o zanimanju Roversa za našeg napadača, no službena ponuda još uvijek nije poslana.

Glavni je razlog činjenica da se Blackburn trenutno nalazi usred pregovora o promjeni vlasnika, točnije klub bi uskoro trebao preuzeti skupina indijskih biznismena. Dok se to konačno i ne dogodi, desetoplasirani klub Premierlige u prošloj sezoni ne može trošiti novac, pa i Allardyce mora čekati sa službenom ponudom za Jelavića koja bi, prema tvrdnjama Mirrora, trebala iznositi oko četiri milijuna funti.

U međuvremenu će Allardyce i osobno pogledati hrvatskog reprezentativca u jednoj od sljedećih prijateljskih utakmica. Ukoliko u konačnici ne uspije dovesti Jelavića, menadžer Blackburna će se vjerojatno okrenuti Benjaminu Mwaruwariju Benjaniju, Zimbabveancu kojem je istekao ugovor s Manchester Cityjem.

Dodajmo još da je Jelavić u prošloj sezoni postigao čak 29 pogodaka u 48 nastupa za Bečane u svim natjecanjima, a ukoliko se ostvari transfer u Blackburn, zaigrat će u napadu s još jednim hrvatskim reprezentativcem, Nikolom Kalinićem, koji je među Roverse stigao prošlo ljeto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 12:52