FEŠTA MODRIH U SPLITU

Jedvaj oduševio suigrače, navijač Hajduka zamolio Krstanovića: 'Nemoj nam više zabijati'

Dinamov mladac Tin Jedvaj odigrao je briljantnu utakmicu na poziciji stopera u derbiju protiv Hajduka.

- Bio je fantastičan, čak i više od toga. Sigurno je lakše igrati uz internacionalca kao što je Šimunić, ali bez obzira na to Jedvaj je pokazao klasu, rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Luis Ibanez je pošteno priznao da je postigao slučajan pogodak.

- Lopta je ušla u gol, nije bitno kako se to dogodilo i što sam htio. Imao sam sreće – nasmijao se simpatični Argentinac dok su se splitski reporteri iščuđavali njegovom tečnom hrvatskom jeziku.

Strijelac prvog pogotka Ivan Krstanović izljubio se sa hercegovačkim prijateljom Marijom Tolićem, inače žestokim navijačem Hajduka.

- Nemoj nam više zabijati, molim te – rekao je Tolić.

Krstanović je ostao ozbiljan.

- Bili smo agresivni, pogodak sam doživio vrlo emotivno, ali bilo bi isto i da je netko drugi pogodio. Jedino je Dinamo važan.

Tin Jedvaj se prvi od prvotimaca pojavio pred novinarima, kapa na glavi, mobitel u ruci. Oglušio se kad su ga novinari zazvali, pobjegao natrag u utrobu stadiona, a vratio ga je tek Dinamov službenik. Naravno, kad su stigle i kamere.

- Nema veze što trener kaže da nisam bio impresioniran. Bio sam, tko ne bi bio pred ovoliko gledatelja i u ovakvoj utakmici? Izdržali smo na kraju s igračem manje, a to nije mala stvar. Ne bi bilo lako ni s istim brojem.

Za kraj smo ostavili veterana Šimunića.

- Je, mali je bio odličan, jer ovdje nije lako igrati. Ako ovako nastavi, očekuje ga svijetla budućnost. I ne samo njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 07:22