MEDIĆ NAŠAO TRENERA

Ivo Šušak naslijedio Štimca na klupi Zagreba

Šuškov treći dolazak u Kranjčevićevu nije iznenađenje jer se radi o treneru spartanske discipline, koji ima iskustvo rada s mladima , dok je bio izbornik mlade reprezentacije
 Damir Krajač / Cropix

Ivo Šušak će u petak točno u podne u NC Zagreballo u Veslačkoj biti predstavljen kao novi trener Zagreba. Kako se i očekivalo, konačni dogovor predsjednika Zagreba Dražena Medića i 63-godišnjeg stručnjaka postignut je u četvrtak ujutro kada je Šušak odmah najavio kako će pripreme Zagreba za novu sezonu započeti u srijedu, 9. lipnja.

Šuškov treći dolazak u Kranjčevićevu nije iznenađenje jer se radi o treneru spartanske discipline, koji ima veliko iskustvo rada s mladim igračima, dok je bio izbornik mlade reprezentacije Hrvatske, a upravo takav profil stručnjaka potreban je Zagrebu nakon najteže sezone u 1. HNL i jedva sačuvanog prvoligaškog statusa.

Šušak je poznat po izuzetnom talentu za komunikaciju s medijima, iz prošlosti se ne pamti ni najmanji njegov incident s novinarima i sigurno da će poput nekad Ćire Blaževića pridonijeti većoj pristupačnosti i otvorenosti kluba prema javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 04:19