MEDIJSKA PREPUCAVANJA

ISTANBULSKI SUKOB Bilić: ‘Nisam nikoga opsovao’; Emre: ‘Nisam ni ja, rekao sam mu da se gubi’

Uoči domaće utakmice 4. kola Europske lige protiv Partizana, Slaven Bilić i dalje je morao istjerivati duhove istanbulskog derbija.

Premda Besiktas večeras traži pobjedu koja bi ga dovela pred vrata europskog proljeća, turski mediji spremno razvlače sočne priče od nedjelje, kada je Fenerbahçe 2-0 pobjedom detronizirao “orlove” s prvog mjesta. Bilić je potvrdio da je na terenu bilo “uvredljivih riječi”, ali “to ne znači da ih odobrava”.

- Nije istina, kako pišu neki, da sam proklinjao igrače suparničke momčadi ili suca. Svi smo reagirali impulsivno, ali na tvrdnje da sam nekoga psovao mogu se samo nasmijati - rekao je Bilić.

Slično, zanimljivo, tvrdi i Fenerov veznjak Emre Belözoglu, premda na snimkama nije teško iščitati “f*ck off” koji je dvaput usmjerio prema bivšem hrvatskom izborniku.

- Rekao sam mu na turskom da se gubi, a ne na engleskom ovo što se piše. Bilić me provocirao, ja sam uzvratio i to nisu bile uvredljive riječi - kaže Emre.









Perišić će na krilima odlične partije protiv Stuttgarta (4-0), u kojoj je bio dvostruki strijelac, pokušati nastaviti niz protiv Krasnodara. Wolfsburg ima po pobjedu, remi i poraz te mu u izjednačenoj skupini trebaju bodovi. Kovačić s Interom gostuje u Saint-Étienneu, a pobjeda će “nerazzurrima” osigurati 2. krug. Radi se o dvije od samo pet momčadi koje u grupnoj fazi još nisu primile gol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 03:35