SUKOB LEGENDI

IRAC NUDI RUKU POMIRENJA Keane: 'Alexu ću oprostiti samo ako mi se ispriča'

 getty images

Ratna sjekira između Sir Alexa Fergusona i Roya Keanea mogla bi biti zakopana nakon što je 43-godišnji Irac javno poručio da je spreman za pomirenje. Uz jedan uvjet: Fergiejevu ispriku.

Odnosi na realaciji bivšeg trenera Uniteda i njegova dugogodišnjeg igrača zahlađeni su kada je Ferguson objavio autobiografiju u kojoj je Keanea prozvao zbog “duge jezičine” i zamjerio mu kritiziranje igrača prilikom odlaska iz kluba 2005. Keane je nedavno odgovorio vlastitom knjigom u kojoj Fergusona naziva “seronjom”, a prije toga je poručio da Sir Alexu nikada neće oprostiti oštre opaske.

Sada pomoćnik irskog izbornika Martina O’Neilla kaže da nema ništa protiv pomirbenog pića s legendarnim Škotom.

- Prije bi to bila šalica čaja. Naravno, ako mi se Sir Alex ispriča za to što me klevetao kada sam napuštao United. Mislim da mi je dužan tu ispriku. U tom slučaju obojica možemo ići naprijed - izjavio je Keane za magazin FourFourTwo. Čuveni veznjak ne bi htio da se njegova uspješna epizoda s “crvenim vragovima” pamti samo po ružnom rastanku.

- Ako će navijači reći da sam imao veliku karijeru, onda sjajno. Ako će više pamtiti sukob s Fergusonom, onda neka se j… - zaključio je Keane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 17:17