SERIE A

Inter jedva do boda protiv Brescie

Inter Milan forward Samuel Eto'o, of Cameroon, fastens the shoelaces of Brescia goalkeeper Michele Arcari during the Serie A soccer match between Inter Milan and Brescia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 6, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
 AP

Nakon poraza od Tottenhama u Ligi prvaka (3-1) europski nogometni prvak Inter zadobio je novi težak udarac. Na svome San Siru odigrao sje tek 1-1 protiv Brescije u 10. kolu Serije A.

Da stvar bude gora za momčad Rafaela Beniteza, Brescia je prije ovoga kola imala pet prvenstvenih poraza u nizu, no i s takvom je formom uspjela napraviti štetu “nerazzurrima” koji čak i mogu biti sretni s osvojenim bodom budući da su gosti vodili veći dio utakmice.

U 14. minuti je Simone Dallamano izveo slobodan udarac sa svoje polovice terena, dugom je loptom pronašao Andreu Caracciola koji se riješio Waltera Samuela i zabio za senzacionalno vodstvo. Inter je bod osigurao tek u 72. minuti iz jedanaesterca koji je uspješno izveo Samuel Eto'o. Kamerunac je sam izborio udarac s bijele točke nakon što ga je u kaznenom prostoru srušio Jonathan Zebina.

Inter je nastavio napadati do kraja dvoboja, najbolju je priliku pritom u petoj minuti sudačke nadoknade imao Diego Milito, ali rezultat se nije mijenjao.

U drugoj utakmici subotnjeg programa Bologna je u samo dvije minute srušila Lecce (2-0). Pogotke su u 84., odnosno 85. minuti postigli Marco di Vaio i Henry Gimenez.

Serie A, 10. kolo:

Inter – Brescia 1-1 (Caracciolo 14 / Eto'o 72 - 11 m)

Bologna – Lecce 2-0 (Di Vaio 84, Gimenez 85)

Redoslijed: 1. Lazio 22 (-1), 2. Inter 19, 3. Milan 17 (-1), 4. Juventus 15 (-1), 5. Napoli 15 (-1)...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 04:59