PROSLAVA NASLOVA

'IDEM U GRANADU, ČAST MI JE ŠTO ME ŽELI KLUB IZ PRIMERE' Ivan Kelava se oprostio od Dinama

Kako neću biti sretan, ovo mi je prvi naslov u karijeri. U Bosni sam igrao osam godina, u Werderu nisam uzeo ništa, ovo zaista treba proslaviti - rekao je Husejinović
 Ronald Goršić/CROPIX

Slavilo se jučer u Maksimiru, nakon utakmice kapetan Joe Šimunić podigao je pobjednički pehar koji se šetao od ruke do ruke novih-starih prvaka. Bilo je i vatrometa, konfeta, s tribina je odjekivalo "Dinamo, Dinamo". Pjesma se čula nakon utakmice i u modroj svlačionici. S medaljama oko vrata, dečki su trčali i po hodnicima ispod južne tribine čestitali jedni drugima.

Zvonko Pamić, igrač utakmice, prvi je izašao iz svlačionice.

- Proveselili smo se, baš je bilo zgodno. Postigao sam gol, autogol i asistirao Rukavini, još samo da sam asistirao Hajduku, ha, ha... Sve je dobro prošlo, tako sam sretan da sam u derbiju postigao gol. Tata mi još nije čestitao, on ima neku svoju veselicu, valjda će se uskoro javiti - kazao je Pamić.

Ivan Kelava odigrao je svoju posljednju utakmicu za Dinamo.

- Sljedeći tjedan idem na liječnički u Granadu, čast mi je što me pozvao klub iz Primere. Odlazak je dogovoren s klubom, ako prođem liječnički vjerujem da ću se pokazati u Španjolskoj. Htio sam se oprostiti s pobjedom i u tome sam uspio - rekao je Kelava.

Sa smiješkom na licu izašao je i Argentinac Luis Ibanez...

- Što da kažem, sretan sam, evo mi već petog naslova. Nadam se da će ih biti još, imam ugovor do 2015.

Said Husejinović bio je posebno sretan iako mu je poništen regularan gol. Ovo mu je prvi trofej, prva medalja.

- Kako neću biti sretan, ovo mi je prvi naslov u karijeri. U Bosni sam igrao osam godina, u Werderu nisam uzeo ništa, ovo zaista treba proslaviti.

Kapetan Josip Šimunić bio je staložen kao i obično.

- Naslov smo osvojili prije mjesec dana, ali opet je lijepo ovako se radovati. Moram čestitati Hajduku na igri. Bez obzira na ovu pobjedu, mi moramo i možemo igrati još bolje.

Prolazili su i hajdukovci, zaustavili smo Gorana Milovića...

- Pružili smo dobar nogomet, bili smo većim dijelom utakmice ravnopravni Dinamu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 15:23