NJEMAČKI MEDIJI TVRDE

GUARDIOLA IZBACIO MANDŽUKIĆA IZ MOMČADI Hrvatski reprezentativac kažnjen zbog nezalaganja

Hrvatski reprezentativac nije bio u momčadi Bayerna na gostovanju u Monchengladbachu

Pep Guardiola, trener Bayerna, izbacio je Marija Mandžukića iz momčad jer se nije dovoljno zalagao na treningu, pišu njemački mediji. Hrvatski reprezentativac nije bio u momčadi Bayerna na gostovanju u Monchengladbachu.

Sportski direktor Bavaraca, Mathias Sammer potvrdio je ovu vijest novinarima.

- Ribery, Schweinsteiger i Mandžukić nisu bili u kadru, ali zbog različitih razloga. Ribery i Schweinsteiger su ozlijeđeni, a Mandžukića nije bilo zbog disciplinskih razloga. Mandžukić nije dobro trenirao - rekao je Sammer i čini se da je Mandžukić opet došao na rub odlaska iz Münchena o čemu se već uvelike nagađa.

Ovo je vjerojatno kraj za Mandžukića u Bayernu koji se i ranije svađao s trenerom Pepom Guardiolom. Pogotovo kad se zna da će od sljedeće sezone u Bayernovom napadu igrati Robert Lewandowski.

Prema neslužbenim informacijama, Mandžukića čeka i novčana kazna.

Tijekom dana su mediji prenijeli izjave čelnih ljudi Bayerna koji su potvrdili kako je moguća da Mandžukića prodaju na ljeto. Čini se kako je u petak došlo do trzavica u Bayernu na relaciji Mandžukić - Uprava, a Guardiola je odlučio da ne povede Mandžukića na gostovanju u Monchengladbach.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 01:29