DEMANTIRAO SUKOB

GIGGS OTKRIO 'Moj odnos s Moyesom je dobar, jasno mi je da neću igrati svaku utakmicu'

Neuništivi velški nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs (40) demantirao je postojanje bilo kakvog sukoba s menadžerom Davidom Moyesom...

Engleski su mediji prije nekog vremena izvještavali o svađi između neuspješnog trenera ''crvenih vragova'' i njegova najiskusnijeg igrača koji mu je ujedno i jedan od pomoćnika. Spominjalo se da je Giggs nezadovoljan minutažom, a priča je imala i dodatnu težinu zbog nagađanja da bi upravo Velšanin mogao uskočiti na mjesto prvog trenera ako Moyes bude smijenjen prije kraja sezone.

U ponedjeljak je na konferenciji za novinare klupski glasnogovornik spriječio Giggsa da odgovori na pitanje je li mu cilj postati menadžer Uniteda. Iskusni je nogometaš ipak iskoristio priliku da opovrgne nesuglasice s trenerom.

- Naš je odnos dobar. Jasno je da nemam nikakvih problema s menadžerom. Znam da je puno toga rečeno, ali ne znam odakle takve priče dolaze. Jasno je da svaki igrač želi igrati cijelo vrijeme, ali meni je jasno da vjerojatno neću dobiti priliku u svakoj utakmici - poručio je Giggs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 09:11