MIGLIORE POTPISUJE

FOTO, VIDEO: NOVI VRATAR STIGAO DIREKTNO IZ ZATVORA El Loco na Plesu: 'Dobio sam priliku i želim je iskoristiti!

Nakon što je Dinamo doveo dvojicu napadača , Čileanca Juniora Fernandesa i Alžirca Soudanija, u Zagreb je danas sletio i iskusni argentinski vratar, Pablo Migliore kojeg je zagrebačkoj zračnoj luci Pleso dočekao sportski direktor Dinama, Zoran Mamić. Argentinac bi s Modrima trebao potpisati ugovor na tri godine.

Argentinac je visok 191 centimetar, iza sebe ima bogatu karijeru, radi se očigledno o vrhunskom čuvaru mreže koji je ove sezone branio praktički sve utakmice za San Lorenzo, bio je kapetan momčadi, a u biografiji mu piše da je sa svojim bivšim klubom Boca Juniorsom osvojio naslov prvaka Argentine i Copa Libertadores. Trebao je stići u plavu svlačionicu još ove zime, ali je posao zapeo, a i trener San Lorenza Juan Antonio Pizzi tada je bio protiv.

Također valja istaknuti kako je Argentinac posljednjih 40 dana proveo u pritvoru zbog umješanosti u ubojstvo, ali sada je pušten uz jamčevinu.

- Znam tu priču, on je s jednim od vođa navijača Boce veliki prijatelj još od djetinjstva, a taj njegov prijatelj, Mazzaro, sudjelovao je u ubojstvu nakon čega je došao kod Migliorea da mu posudi svoj automobil. Na sudu su shvatili kako su njih dvojica veliki prijatelji i da mu je Pablo doista posudio auto ne znajući za što mu točno treba - objasnio je Mamić.

S druge strane Migliore je istaknuo kako nije mogao propustiti priliku da zaigra u Ligi prvaka.

- Dobio sam priliku da igram vani i želim ju iskoristiti. Dinamo je izborio plasman u kvalifikacijama za Ligu prvaka - kazao je Argentinac uoči dolaska u Hrvatsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 03:31