PROPAO SPEKTAKL

FOTO Razočarani igrači Hajduka: 'Ne znamo za dinamovce, ali mi smo silno željeli igrati'

Neće nam se biti lako pripremiti se za novu utakmicu. Ni psihološki, ni fizički. Ali, učinit ćemo sve da dođemo do pobjede - rekao je Ivan Vuković
 Duje Klarić/CROPIX

Razočarano je djelovao Mirko Oremuš kada je morao obznaniti da se derbi zbog obilne kiše ipak neće igrati. Hajdukov kapetan morao se, međutim, složiti s glavnim sucem Ivanom Bebekom, koji je donio odluku o odgodi jer je travnjak zaista izgledao kaotično.

- Sredina travnjaka još je bila i igriva, ali sa strane na terenu su ogromne lokve, gdje lopta ne može odskočiti. Sudac je pak kazao da se po ovakvom terenu ne može igrati. Ne znam za dinamovce, ali mi smo silno željeli igrati. Nadam se da kiša neće nastaviti... - zaključio je Oremuš.

Razočaran odgodom bio je i napadač Bijelih Ivan Vuković Giga. Njega su na derbi došli gledati roditelji i sestra te brojni navijači iz Crne Gore.

- Jasno da mi je žao zbog njih. Prošli su toliki put i potrošili novac a sad da nisu vidjeli ni sekundu derbija. Mi smo htjeli igrati, bili smo spremni na sve uvjete jer smo željeli odužiti se našim navijačima. Sigurno da nam neće biti lako pripremiti se za novu utakmicu. Ni psihološki, ni fizički. Ali, učinit ćemo sve da dođemo do pobjede. Šteta je što će se utakmica izgleda odigrati tijekom tjedna. Sigurno da će to utjecati i na dolazak navijača, vjerojatno će ih biti manje nego večeras. Ali, što je tu je, odluka nije bila na nama i moramo ju poštovati - zaključio je Giga Vuković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 09:39