JELAVIĆ PODSJEĆA

'Favoriti smo, pa pogledajte u kakvim klubovima igramo!'

'Nemamo razloga strahovati i siguran sam da ćemo uz pravi angažman pobjeđivati, iako ne bih radio dramu ni ako prospemo neke bodove. Kvalifikacije tek počinju'
Bratislava, Slovacka, 110810.Stadion Pasienky.Medjunarodna prijateljska nogometna utakmica Slovacka - HrvatskaNa fotografiji: Nikica Jelavic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

ZAGREB - Nakon dolaska iz Glasgowa, gdje se prošli vikend predstavio navijačima Rangersa (25 minuta u pobjedi protiv St. Johnstonea), Bilićev napadački joker ocijenio je startne pozicije u našoj grupi.

- Favoriti smo, dovoljno je pogledati za kakve klubove nastupaju hrvatski reprezentativci da vam to postane jasno. Nemamo razloga strahovati i siguran sam da ćemo uz pravi angažman pobjeđivati, iako ne bih radio dramu ni ako prospemo neke bodove. Kvalifikacije tek počinju, bit će vremena i za popravak - rekao je Jelavić.

Pred novinare je “istrčao” u društvu Marija Mandžukića koji je u subotu bio sudionik bizarnog dvoboja s Mainzom.

- Vodili smo 3-0 u 30. minuti i na kraju izgubili utakmicu. Takvo što nije mi se dogodilo u karijeri, a nadam se da više niti neće. Moji su dojmovi iz Bundeslige u skladu s očekivanjima, iako ne mogu biti presretan učinkom svoje nove momčadi.

Momčad se nastavila kompletirati jučer kad su stigli hajdukovci, vratar Blažević i ‘Ukrajinci’. Danas dolazi i Pletikosa koji je finiširao transfer u Spurse. Modrić se jučer u Zagrebu podvrgnuo novom pregledu i dr. Bahtijarević konstatirao je da je ozljeda mišića praktično sanirana. Bit će u kadru za meč s Grcima u utorak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 08:34