KATALONCI U BAVARSKOJ

ENRIQUE HVALIO RAKITIĆA 'On je neizostavni dio Barce, apsolutno je opravdao dovođenje'

'Izborio je standardno mjesto u momčadi, njegova nogometna inteligencija uvelike nam je pomogla ove sezone'

Barcelona je na Allianz Areni odradila posljednji trening uoči uzvrata polufinale Lige prvaka protiv Bayerna. Katalonci brane veliki prednost, u prvoj utakmici slavili su s 3-0 i bila bi prava senzacija da to prokckaju. nakon treninga novinarima se obratio trener momčad s Camp Noua, a dosta vremena potrošio je hvaleći Ivana Rakitića:

- On je apsolutno ove sezone opravdao svoje dovođenje. Izborio je standardno mjesto u momčadi, njegova nogometna inteligencija uvelike nam je pomogla ove sezone. Posebno u prvoj utakmici protiv Bayerna, zaključio je Enrique koji se potom okrenuo srazu protiv Bavaraca:

- Ukoliko ćemo se braniti nemamo šanse za pobjedu. Moramo ih napasti. Znamo da će nas napasti i zato nam kontra napadai mogu biti moćno oružje. U svakom slučaju, naši napadači će imati dovoljno prostora.

Enrique neće 'kemijati'. Protiv Bayerna će na teren poslati najjačih 11. Naravno, među njima će biti i Ivan rakitić. Novinre je zanimalo hoće li trojac MSN i u Munchenu nastaviti svoju sjajnu golgetersku sezonu:

- Nemojte zaboraviti i Pedra. I on je u sjajnoj formi. Što se tiče Messija, Neymara i Suareza očito je da smo s njima u potpunosti pogodili. Suarez se fantastično uklopio, vidi se da se jako dobro razumiju na terenu.

Za kraj je svim ljuteljima nogometa poručio:

- bez obzira na našu veliku prednost očekujte veliku utakmicu. Guardiola je trener koji će sve snage usmjeriti prema našem golu. Vrhunskog nogometa neće nedostajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 09:27