BIVŠI JUNIOR DINAMA

Edoardo Reja upoznao Hloverkina nećaka

Zadar, 051209.Stadion Stanovi.17.kolo 1HNL izmedju NK Zadar - NK Hajduk.Na fotografiji: Edoardo Reja trener NK Hajduk.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Hajdukov trener Reja ipak je upoznao 19-godišnjeg Lea Novaka, centarfora koji je neočekivano osvanuo na popisu kandidata za prvu momčad. Novak je u utorak trenirao s prvotimcima, a Reja kaže: - Probat ću sve igrače kako bih odredio listu putnika za Španjolsku.

U Hajduku je sve moguće, pa i to da 25. igrač u kadru postane medijska atrakcija. Mladi Novak je intrigantan jer mu je teta HTV-ova urednica Hloverka Novak Srzić, a djed dogradonačelnik Makarske Ante Novak. Ima ugovor s Hajdukom, a kao junior je bio u Dinamu. Bio je na posudbi u Mosoru, a sada je uvršten među prvotimce na sugestiju klupskih čelnika Svaguše i Šurjaka.

S druge strane, Roko Španjić, sin Hajdukova sportskog direktora Joška Španjića, odlazi na posudbu u trećeligaša Novalju. Neće se kaliti u “Hajdukovoj Lokomotivi”, Mosoru koji je preuzeo Vjeran Simunić.

Manchester City nudi premalo za Ibričića

U poljudskim kuloarima emitirana je vijest o interesu Manchester Cityja za Senijada Ibričića. Govori se o ponudi teškoj 4,5 milijuna eura koju je Hajduk odbio. Službene potvrde ove informacije zasad nema, ali poznat je stav Hajduka da ne želi pustiti svog najboljeg igrača za odštetu manju od šest milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 20:47