VRIJEME ZA UZVRAT

Dujmović: Nije teren kriv za naš poraz u Tbilisiju!

Vezist moskovskog Dinama koji se promjenom trenera vratio 90-minutim nastupima za klub, kritičan je prema sebi i suigračima glede Tbilisija
 Duje Klarić / Cropix

SUPETAR - U Tbilisiju nije bilo toliko loše do 30-ak metara do njihovih vratiju. Oni su nam svjesno prepustili inicijativu, dali nam da dominiramo, no nismo imali svoj dan da napravimo nešto više u završnici . Premalo smo dobrih lopti dali našim napadačima, premalo šansi stvorili – prisjeća se Tomislav Dujmović, vezist moskovskog Dinama koji je u porazu protiv Gruzije (0-1) dobio prednost pred Vukojevićem baš zbog toga jer može dati više u pas-igri.

- Nije do terena što smo tada izgubili, bio je to loš dan naših najboljih igrača, premalo individualne inicijative prema naprijed, nismo dobro radili višak – kritičan je Dujmović, koji nakon završetka karijere misli biti trener. Naime, objašnjava:

- Višak moraju raditi i bočni igrači priključivanjem, nije sve na tri-četiri nas u sredini...

Dujmović je zadovoljan jer posljednjih tjedana u Rusiji redovito nastupa:

- Bilo je oscilacija, ali to je normalno za klupsku sezonu. Trener je dobio otkaz, otad sve pomalo sjeda na svoje mjesto. Zadnje tri utakmice sam cijele odigrao, spreman sam i raspoložen za petak.

U klubu je Tomislav, kao i u reprezentaciji, u prvom redu defenzivac:

- Čak sam dvije utakmice zaredom igrao i stopera, tek ovu zadnju u Krasnodaru zadnjeg veznog – poručio je Dujmović.

Dobro je znati, za slučaj da naši ostanu s čovjekom manje iz zadnje linije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 11:36