NAJAVA DERBIJA

DINAMOVA RAPSODIJA Ademi: 'Hajduk? Na Poljudu uglavnom nema igre, tamo se vodi rat!'

Trka za najboljeg strijelca lige? Ne zanima me statistika, uživam u igri, rekao je Čop

Mislimo da vam ne trebamo podrobno opisivati raspoloženje igrača Dinama i Istre nakon maksimirske utakmice. Dečki iz Pule bili su pokunjeni, dok su iz plave svlačionice svi izlazili nasmijana lica.

- Mogao sam zabiti još? Jesam, ali isto tako moglo se dogoditi da ne zabijem niti jedan. Ali jako sam sretan, dva sam gola zabio, dva sam namjestio… Pokazali smo svu raskoš naše igre i svi koji su došli na Maksimir mogli su uživati - kazao je Duje Čop, te nastavio

- Ide mi, jedva čekam slijedeće utakmice. U Splitu nas čeka velika utakmica, ovo je dobra najava. Ovaj stručni stožer i mi svi tražimo od sebe uvijek najviše, a stvari sad dolaze na svoje mjesto. Trka na najboljeg strijelca lige? Ne zanima me statistika, uživam u igri, ovo mi je najbolja sezona u životu, s ova dva gola sam nam cifri od 25 golova ove sezone.

Arijan Ademi je rekao kako je Dinamo konačno ušao u utakmicu onako kako bi uvijek trebao.

- Danas smo pokazali našu moć, bilo je vidljivo od starta da ćemo zabiti pogodak, a onda protivniku nema spasa. Hajduk? Na Poljudu uglavnom nema igre, nego se vodi rat! Pobijedit će bolji i jači.

Tomislav Havojić, bivši igrač Modrih je kazao:

- Znali smo da je Dinamo mnogo bolji od nas, ali zaista nismo očekivali da ćemo primiti šest golova. Ne, nismo se čuvali za kup utakmicu u srijedu, željeli smo odigrati najbolje što možemo, ali nije išlo. Moram priznati da nas je ova 'šestica' pokosila, ali do srijede ćemo se oporaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 15:20