DOBAR POSAO

DINAMOVA POJAČANJA ZA 0 KUNA Mamić je već pogodio s Ettom, Cufreom, Kochom, Chagom...

Kao vrlo zahvalnima i važnima pokazali su se i Tomislav Butina, Igor Bišćan, Branko Strupar..., današnji prvotimci Jerko Leko i Josip Šimunić te aktualni trener Zoran Mamić

Često je na snazi ona 'koliko para toliko muzike’, međutim, uz često 'opjevana’ skupa pojačanja, na kojima je Dinamo izgubio, definitivno je u zadnjih desetak godina bilo i onih koji su došli besplatno, poput Čopa, na mala vrata, a ostavili u Dinamu dosta upečatljiv trag. Uglavnom kroz igre, manje kroz transfere.

Dakle, besplatno je Dinamo, recimo, dobio Georga Kocha, Leandra Cufrea, dvojicu koji su bili ljubimci navijača i vođe momčadi. Dobar je 'ubod’ bio i Brazilac Etto, kao i Kamerunac Chago, kojega su ozljede zaustavile da napravi još veći iskorak.

Dopao se, ponekad, i Bjelokošćanin Franck Guela, dobro je krenuo Pablo Migliore, koji se nije dugo zadržao. Kao vrlo zahvalnima i važnima pokazali su se i veterani Tomislav Butina, Igor Bišćan, Branko Strupar..., današnji prvotimci Jerko Leko i Josip Šimunić te aktualni trener Zoran Mamić, koji je iz Njemačke također 2005. stigao bez odštete i odigrao dvije vrlo dobre sezone u modrom dresu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 05:37