MANDŽO ODLUČIO

Dinamo preokrenuo Hirošimu, Vrsaljko oduševio!

 Damir Krajač / Cropix

Mario Manžukić nije odigrao ništa posebno, ali je odlučio utakmicu. Postigao je izjednačujući pogodak, a nad njim je skrivljen jedanaesterac nakon kojeg je Morales postigao pobjedonosni pogodak za Modre. Klasnom igraču poput njega dovoljna su dva poteza za ključnu ulogu, pišu Sportske novosti.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

Nas je ipak najviše oduševio mladi Šime Vrsaljko . Dečko je odigrao sjajno drugo poluvrijeme, toliko razboritosti, pameti i iskustva kod tako mladog igrača još nismo vidjeli, a kad se doda i žustrina i silovitost, onda se može kazati da Dinamo odgaja novu zvijezdu.

Zapravo, Dinamova mladost koja je odigrala drugu dionicu slomila je vrlo dobre Japance, silinom, brzinom i požrtvovnošću. Još valja istaknuti i Mislava Komorskog, te Domagoja Antolića.

Nije počelo dobro za Modre, Hirošima je bila boli suparnik u prvih 40 minuta, brzom i pokretljivom igrom izluđivala je Jurčićevu momčad, osim vodstva u otvaranju utakmice, Japanci su pogodili i stativu.

- Pa, što nam rade... - govorio je za vrijeme tog razdoblja Robert Kovač.

Međutim, drugo poluvrijeme plavi dečki su odigrali zaista jako dobro, te Hirošimi 'strpali u mali džep'. Osim pogotka, imali su još nekoliko prilika, a Andrej Kramarić je iz slobodjaka pogodio stativu.

Dinamo - Hirošima 2:1

Belek. Igralište Rixos. Sudac: Hurman (Antalya).

Strijelci: 0:1 - Yamazaki (9), 1:1 - Mandžukić (42), 2:1 - Morales (60 - 11 m)

Dinamo: Butina - Etto, Kovač, Barbarić, Ibanez - Tomić, Badelj -Sammir, Morales, Mandžukić, Slepička. (još su igrali: od 45. minute:Vrsaljko, Komorski, Cufre, Calello, Dodo; od 65. minute: Tomečak,Vrdoljak, Antolić; od 60. Kramarić; od 77. Mlinar). Trener: KrunoslavJurčić

Hirošima: Nakabajashi - Makasima, Takino, Morita, Morisaki -Takonajagi, Hattori, Yamagishi, Yamazaki - Takahagi, Lee (još suigrali: Yokotoke, Moriwaki, Kuwada, Shimizu, Marutari, Shinohara,Okamoto, Inami, Ochi) Trener: Mihajlo Petrović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 03:20