PERSPEKTIVNI IVANČIĆ

Dinamo iskrcao 500 tisuća kuna za 15-ogodišnjaka!

 Cropix

Kruno Ivančić jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih nogometaša. Reprezentativac je selekcije Ivana Gudelja U-17, a mlađi je od ostalih. Ivančiću predviđaju sjajnu karijeru.

Dinamo je od Croatije Sesvete kupio kadeta Krunu Ivančića, petnaestogodišnjeg napadača, za 500.000 kuna! To je za Sportske novosti potvrdio predsjednik sesvetskog kluba Zvonko Zubak.

- Da, Kruno je želio otići u Dinamo, pa smo mu na kraju ispunili tu želju, a mi smo zaradili - kazao je Zubak o transferu.

Kako je došlo do transfera sad kad je već počela sezona? Croatia nije mladom Ivančiću ispunjavala stavke iz stipendijskog ugovora, pa je mladić slučaj predao Arbitraži koja je odlučila u njegovu korist na štetu kluba, odnosno Croatije. To je potvrdio predsjednik Arbitražnog suda Stanko Hautz.

Radi se o vrlo zanimljivom transferu iz razloga što je Kruno Ivančić jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih nogometaša. Reprezentativac je selekcije Ivana Gudelja U-17, a mlađi je od ostalih. Predviđaju mu sjajnu karijeru i Dinamo je, uvjereni su u Maksimiru, napravio sjajan potez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 19:03