REVOLUCIONARNO OTKRIĆE

Čačićev iPad tvrdi: Jerko Leko je protiv Osijeka imao više točnih dodavanja od Xavija u LP-u!?

Leko je protiv Osijeka imao 149 dodavanja, od kojih 127 točnih - tvrdi trener Dinama. Više nego impresivno, jer službeni Xavijev rekord u LP je 127...
 Srđan Vrančić/CROPIX

Protiv Istre su Čačiću odbrojavali kao grogiranom boksaču. Da Puležani nisu pucali penale u nebo, trener Dinama bi umjesto na trening u četvrtak produžio u Zvonimirovu 15.

Prokleta je to adresa u čija stakla svaki dan bulji sve više i više ljudi tražeći posao.

- Dečki, došli smo u polufinale Kupa - nasmijao se izlazeći iz svlačionice. Naletjevši na novinare osmijeh je nestao.

- Posprdno se doživljava veselje igrača, a svi znate da je pobjeda poput orgazma. Pa zar smo trebali plakati nakon što smo prošli? - pitao se Čačić koji je potom otvorio dušu.

- Nisam došao na ovo mjesto jer su me doveli novinari niti ću zbog njih ostati. U Dinamu će me držati poštenje i rezultati - iskren je strateg koji tvrdi da se nije plašio epiloga nakon Istre.

Napredujemo svaki dan

- Otkaz? Ja razmišljam kao da ću sto godina biti u Dinamu. Dajem sve od sebe, a utakmica s Istrom je pokazatelj da napredujemo - kazao je, potom izvukao iPad i počeo sipati nevjerovatne podatke koji ukazuju kako je Xavi ovih dana dobio opasnu konkurenciju.

- Leko je protiv Osijeka imao 149 dodavanja, od kojih 127 točnih - tvrdi trener Dinama. Više nego impresivno, jer službeni Xavijev rekord u LP je 127...

- Evo, tu vam sve piše. Dakle, imamo igru kojoj nedostaje tek realizacija - uvjeravao nas je Čačić koji je podatke s utakmice protiv Istre obećao u petak.

Ili će do tada valjda shvatiti kako je vlasnik fejkanog iPada ili mu je netko umjesto softvera podvalio bofl robu. Valjda rok za reklamaciju nije istekao...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 00:45