IZVRŠIO OBEĆANJE

Bridge odbio pružiti ruku Terryju, City potom slavio

Potez Waynea Bridgea su navijači Chelsea popratili zvižducima, ali brzo su utihnuli jer City je pobijedio 4-2
Manchester City's Wayne Bridge (3) refuses to shake hands with Chelsea's John Terry (4th R) before their English Premier League soccer match at Stamford Bridge in London February 27, 2010, in the wake of media allegations that Terry, his former Chelsea team mate who is also in the England squad, had an extra-marital affair with his former girlfriend. REUTERS/Jed Leicester (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) NO ONLINE/INTERNET USAGE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE ++44 (0) 207 864 9000
 Reuters

ZAGREB - Wayne Bridge je obećao kako prije susreta njegova Manchester Cityja i Chelsea, za koji igra John Terry, neće kapetanu londonskog kluba pružiti ruku. Naravno, razlog tomu je to što mu je spavao s nevjenčanom suprugom Vanessom Perroncel.

I uistinu, gosti iz Manchestera su, kao što to tradicija sugerira, krenuli pozdravljati domaćina i svi igrači su se rukovali, jedan po jedan. Tad je na red došao Wayne Bridge i kad je stigao do Terryja ponašao se kao da je duh, rukom je produžio prema dječačiću koji je stajao uz njega na predstavljanju momčadi.

Potez Waynea Bridgea su navijači Chelsea popratili zvižducima, što je zapravo apsurd jer mnogi od njih učinili bi i gore stvari da im netko od kolega ili prijatelja spava s boljom polovicom. Inače, Bridge je toliko potresen aferom da je napustio englesku nogometnu reprezentaciju i propustio odlazak na Svjetsko prvenstvo. Capello mu je pak ostavio mogućnost povratka.

Inače, City je očito u cijelom tom psihološkom ratu bio spremniji jer slavili su 4-2, što je na gostovanju na Stamford Bridgeu velik pothvat. Bila im je to prva pobjeda nakon siječnja 1993. godine, Zanimljivo, i tada su slavili s 4-2. Isto tako, Chelseaju je ovo bio prvi domaći poraz u prvenstvu, nakon što su u prethodnih 13 utakmica upisali 12 pobjeda i remi protiv Evertona.

City ih je ove sezone svladao i kao domaćin, s 2-1, a i tada je Tevez zabio jedan gol. Drugi je postigao Adebayor, koji u ovoj utakmici nije imao pravo nastupa zbog suspenzije. Chelsea ostaje na vrhu ljestvice sa 61 bodom, jednim više od Manchester Uniteda. No, sada više nema utakmicu manje. Manchester City se probio na četvrto mjesto s 49 bodova, tri više od Tottenhama.

Premiership, 28. kolo:



Chelsea – Manchester City 2-4 (Lampard 42, 90+1 / Tevez 45, 76-11 m, Bellamy 51, 87)

Redoslijed: 1. Chelsea 61, 2. Manchester United 60, 3. Arsenal 55 (-1), 4. Manchester City 49 (-1), 5. Tottenham 46 (-1), 6. Liverpool 45 (-1), 7. Aston Villa 45 (-2)…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 06:21