PRIJETNJA IZ SPLITA

BRBIĆ PORUČIO PESCARI 'Ne želimo Antu Vukušića, platite nam naših 700.000 eura'

'Idemo s Pescarom na Fifu, tužimo Talijane zbog neplaćanja posljednje rate transfera Vukušića'
 pescaracalcio.com

Nema nikakvih promjena u trokutu Hajduk - Pescara - Vukušić. Hajduk i dalje pokušava naplatiti svojih 700.000 eura na ime posljednje rate iz transfera svoga nekadašnjeg igrača koji je u kolovozu 2012. s Poljuda preselio na drugu stranu Jadrana. Posljednja rata od 700.000 eura trebala je na Hajdukov račun “sjesti” još 30. rujna, ali to se nije dogodilo i zbog toga je predsjednik Bijelih Marin Brbić bez oklijevanja poručio:

- Idemo s Pescarom na Fifu, tužimo talijanski klub zbog neplaćanja posljednje rate transfera Vukušića. Odmah šaljemo predmet na Fifu, a ako Talijani u međuvremenu plate zadnju ratu, promptno ćemo povući predmet s Fife - kazao nam je Brbić.

Ljut je predsjednik Hajduka što mu se prvi čovjek Pescare Daniele Sebastiani nije javio na telefonske pozive.

- To je zaista nekorektno, posebno kad se sjetim kako nam je prošle godine javno poručio da neće više poslovati s Hajdukom. Pa, zar smo mi dužni Pescari, a ne oni nama? - upitao se Brbić.

Pritom je Brbić još jednom potvrdio da nikakve kompenzacije ne dolaze u obzir, jer Hajduku je primaran novac, a ne povratak Vukušića, na ime neplaćanja zadnje rate transfera. Uz to treba naglasiti da Hajduku ne pripada svih 700.000 eura što duguje Pescara, već Bijeli od tog iznosa inkasiraju 500.000 eura, a ostatak ide na ime podjele transfera u omjeru 70:30.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 03:38