RAZOČARANJE NA POLJUDU

Brbić ogorčen na suca: 'Da je Bebek pričekao sat i pol, utakmica bi se sigurno mogla odigrati'

 Duje Klaric / CROPIX

Predsjednik Hajduka Marin Brbić bio je izrazito nezadovoljan odgodom utakmice jer naglasio je kako je trebalo imati malo razumijevanja da se utakmica ipak odigra.

- Da je sudac pričekao sat ili možda sat i pol, utakmica bi se sigurno mogla odigrati jer protokom vremena uvjeti na terenu bili su sve bolji. Uvjerili smo se u to kada smo pregledali travnjak dva sata kasnije. Znam da to nije bilo u skladu s propisima, ali moglo se imati malo više razumijevanja jer odgoda utakmice povlači niz pitanja i problema - kazao je Brbić.

Predsjednika Hajduka upitali smo zbog čega splitski klub nije pripremio travnjak jer kiša je u obliku pljuska prestala padati sat i pol prije planiranog početka dvoboja.

- Nažalost, plaćamo danak financijskoj neimaštini, nemamo moderna sredstva nego samo priručna i teren smo pokušali osposobiti koliko god smo mogli - kazao je Brbić.

Novi termin utakmice u srijedu, 27. veljače u 19 sati.

- Morali smo termin nove utakmice pomaknuti za 19 sati jer je radni dan, a računamo na veliki odaziv gledatelja - zaključio je predsjednik Brbić.

Dinamovci su se nakon odgode derbija vratili u svoj hotel Le Meridien Lav. Izvršni predsjednik Zdravko Mamić nam je na temu odgode kazao:

- Utakmica se zaista nije mogla igrati jer je 60% travnjaka bilo natopljeno vodom. Kiša je padala kao iz kabla a poljudski travnjak očigledno nema dobru drenažu. Nama se ništa ne mijenja, čekamo početak derbija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 03:47