SANJAJU EUROPSKI SAN

Boysi će s Dolca slati dobre vibracije!

 Robert Belošević / Cropix

Nakon što im Uefa nije dozvolila postavljanje video zida i masovno okupljanje u blizini maksimirskog stadiona, Bad Blue Boysi su pronašli novu lokaciju s koje će bodriti svoje ljubimce u nastojanju da nakon 40 godina 'prezime' u Europi.

Najvjerniji navijači Dinama, koji zbog kazne ne smiju prisustvovati utakmici protiv Temišvara, 'modre' će u posljednjoj utakmici Europske lige sljedećeg četvrtka bodriti s Dolca. Ovu lokaciju u centru Zagreba 'amenovali' su i policija i gradsko poglavarstvo, a s obzirom na značaj utakmice valja očekivati nekoliko tisuća Dinamovih kibica.

Točno u 18 sati navijači će se okupiti na Trgu bana Jelačića od kuda će svi zajedno krenuti prema Kamenitim vratima gdje će, pretpostavljamo, mnogi upaliti svijeću za uspjeh zagrebačkog kluba. Nakon toga slijedi spuštanje prema najpoznatijoj zagrebačkoj tržnici gdje će biti postavljen video zid i otkud će se pratiti dvoboj protiv Rumunja.

Iako pjesma neće doći do Dinamovih igrača, nadamo se kako će im dobre vibracije odaslane s Dolca pomoći u ostvarenju 40-godišnjeg sna.

Podsjetimo, Jurčićev sastav za drugo mjesto u skupini i prolazak dalje mora pobijediti Timisoaru, ali i navijati za Ajax koji u Amsterdamu mora nadvisiti Anderlecht.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 09:08