POGLEDAJTE VIDEO

Boysi bakljadama 'zapalili' Dinamove igrače na treningu

BBB su na svoj karakterističan način dali podršku svom klubu koji će pred praznim tribinama tražiti pobjedu nad rumunjskim viceprvakom
 Željko Hajdinjak / Cropix

ZAGREB - Kako su i najavili oko petstotinjak Bad Blue Boysa došlo je na trening Dinama i bakljadama pozdravilo igrače. Igrači hrvatskog prvaka su ih pozdravili i zahvalili im se na podršci na što su BBB skandiranjem napravili scenu za pamćenje.

Uefini delegati su bili toliko oduševljeni ovo slikom da su počeli mobitelima snimati navijače Dinama.

- Za uspomenu. Ovo je impresivno - otkrili su kasnije “Uefini policajci”.

Bad Blue Boysi su naoružani navijačkim rekvizitima, zastavama i bubnjevima, a razvili su i transparent 'Dinamo je naš život, naša sreća'. BBB su tako na svoj karakterističan način dali podršku svom klubu koji će pred praznim tribinama tražiti pobjedu nad rumunjskim viceprvakom.

Nogometaši Dinama u četvrtak (19.00, HTV2) protiv Timisoare jurišaju na tri boda kojima bi u slučaju Anderelchtova poraza u Amsterdamu skočili na 2. mjesto skupine A i prezimili u Europskoj ligi najmanje do kraja veljače 2010.

Boysi će se na dan utakmice okupiti na Dolcu, gdje je organizirano kolektivno praćenje utakmice.

Ako se želje navijača ostvare, posebna premija bi trebala otići i u smjeru direktora stadiona Miljenka Sakomana i njegove ekipe za trud koji su utrošili u noći s utorka na srijedu na čišćenje travnjaka Maksimira od snježnog pokrova.

Europska liga, skupina A

Parovi 6. kola:

Ajax - Anderlecht 19.00

Dinamo - Timisoara 19.00

TABLICA

1. Ajax 5 3 2 0 7-3 11

2. Anderlecht 5 2 2 1 6-3 8

3. Dinamo Zagreb 5 2 0 3 5-6 6

4. Timisoara 5 0 2 3 2-8 2

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 21:44