OKUPLJA SE REPKA

Bilić: Eduardo će sigurno igrati u Belgiji

Reprezentacija se okupila nakon tri mjeseca stanke i popis igrača zvuči dobro
Arsenal's Croatian forward Eduardo controls the ball during the English Premier League football match against Burnley at Turf Moor, Burnley, north-west England on December 16, 2009. AFP PHOTO/ANDREW YATES. FOR EDITORIAL USE Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo
 AFP

ZAGREB - Eduardo Da Silva pomogao je u subotu Arsenalu da iščupa pobjedu na gostovanju u Stokeu odigravši 15-minutnu dionicu na kraju meča. Dovoljno da Slaven Bilić na okupljanju nacionalne momčadi, prvom nakon tri mjeseca praznog hoda, zajamči našem najboljem strijelcu mjesto na terenu.

Eduardo je normalno trenirao uoči Arsenalova gostovanja u Portu, ali se dan prije puta požalio na bol u mišiću pa je dobio poštedu. U subotu je, međutim, ušao s klupe pri rezultatu 1-1 i pomogao momčadi na putu do 3-1 pobjede protiv Stokea. On je od one strašne ozljede puno pauzirao, praktično nije povezao pet utakmica u kontinuitetu što nije dobro ni za njega ni za reprezentaciju. Iako nije apsolutno spreman, željan je igre i u Bruxellesu će sigurno nastupiti - najavljuje izbornik.

Do zbornog mjesta u hotelu Sheraton sinoć se probila 'prethodnica' koju su činili Šimunić, Vukojević, Čale, Gabrić, Eduardo, Mandžukić i Subašić. Ostatak kandidata dočekat će stožer i suigrače u belgijskoj prijestolnici. Nacionalna momčad trenirat će na stadionu kralja Badouina dva puta, u ponedjeljak u 18 sati te dan kasnije u terminu utakmice (20.45). Na put u ponedjeljak kreće i mlada reprezentacija Dražena Ladića, koju u utorak u Reimsu čeka pravi izazov - francuska U-21 vrsta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 15:59