NEOPREZNI PAPE

BiH BEZ IZBORNIKA U BAHIJI Safet Sušić proklinje sudbinu, službenicu u zračnoj luci i promet!

U mojih 40 godina karijere zakasnio sam na let dva ili tri puta - utučen je Pape
 Screenshot

Iako je postojala nada da će ipak, nakon što je u srijedu navečer zakasnio na zrakoplov iz Pariza za Sao Paolo , stići na ždrijebanje skupina za SP 2014, do toga nije došlo. Izbornik Safet Sušić je ostao u Parizu i iz svog doma će gledati ceremoniju iz Bahije.

- Ni sam ne znam što se dogodilo. Peh kakav se rijetko događa. Gledao sam u srijedu utakmicu Evian - PSG, potom sam krenuo na aerodrom. Krenuo sam na vrijeme, bilo je nekih problema u prometu koje nisam mogao izbjeći, ali stigao sam pola sata prije polijetanja. Nisu me htjeli čekirati, nisu prihvatili moja objašnjenja i ostao sam u Parizu. Idućim letom stigao bi tek nakon završetka ždrijebanja. Nije bilo svrhe putovati - rekao je Safet Sušić i dodao:

- U mojih 40 godina karijere zakasnio sam na let dva ili tri puta. Dogodilo se to u mom najvažnijem putovanju, sudbina je izgleda tako htjela. Žao mi je što nisam tamo, što se neću vidjeti s kolegama. Nije prvi put da izbornika nema na ždrijebanju, a nisam jedini. Uvjeren sam da FIFA radi mog nedolaska neće poduzimati neke sankcije. Naravno, da se ispričavam cijeloj delegaciji koji su me čekali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 01:28