ČAŠICA PREVIŠE

BAYERNOVA LEGENDA PIJANA ZA VOLANOM Policija ga zaustavila sa 1.4 promila, a nakon vrijeđanja završio u zatvoru na triježnjenju!

Legendarni bivši nogometaš Bayerna Stefan Effenberg (47) uhićen je u noći s nedjelje na ponedjeljak oko 2.30h u Münchenu u pijanom stanju za volanom.
 Getty

Effenberga je zaustavila rutinska policijska kontrola, a navodno je u trenutku zaustavljanja imao 1.4 promila alkohola u krvi, navode njemački mediji.

U nedjelju je Effenberg zajedno sa suprugom Claudijom proslavio njezin 50. rođendan, a par je napravio veliku pogrešku nakon toga kada su se odlučili vlastitim automobilom vratiti kući, a ne pozvati taksi.

Sport Bild piše kako je Effenberg ne samo vozio pijan, nego se i verbalno sukobio s policajcima tijekom zaustavljanja. Zbog toga je priveden na triježnjenje u policijsku postaju, te je naknadno pušten.

Bivši njemački reprezentativac je tijekom svoje karijere u dva navrata branio boje Bayerna, između 1990. i 1992., te 1998. i 2002. godine, te je s Bavarcima, između ostaloga, osvojio tri naslova njemačkog prvaka i jednu Ligu prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 21:17