DEBAKL ZA KRAJ

BARCELONIN POMLADAK SE OSRAMOTIO Halilović i društvo završili polusezonu na 18. mjestu!

 getty images

Barcelona B, za koju igra i hrvatski reprezentativac Alen Halilović, ne briljira u 2. španjolskoj ligi, dvotjednu zimsku pauzu provest će na 18. mjestu na tablici sa 20 bodova iz 18 utakmica.

U posljednjem kolu prvog dijela prvenstva mladi Katalonci doživjeli su debakl na gostovanju kod Valladolida, koji ih ije razbio s čak 7:0 ( Halilović igrao do 63. minute). U Segundi se natječu 22 kluba, Barcelona je udaljena svega pet bodova od Albacetea, posljednjeplasiranog kluba.

S obzirom da se radi o rezervnom sastavu prvoligaškog kluba, natječu se izvan konkurencije pa nema pretjeranog rezultatskog pritiska (ne mogu ući u 1. ligu, ali mogu ispasti u treću), ali slabi rezultati sigurno nisu dobro odjeknuli na Camp Nouu, budući da za Barcu B nastupaju neki od igrača koji bi trebali nositi igru katalonskog diva u budućnosti. Podmladak Blaugrane, kojeg trenira Eusebio Sacristan, ima samo1 pobjedu u posljednjih 10 kola (uz 3 remija). Halilović je u ovoj polusezoni upisao 13 nastupa i zabio dva gola te dijeli treće mjesto klupske ljestvice strijelaca iza Joana Romana (3 pogotka) i Jean- Maria Dongoua (7 pogodaka).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 04:41