GLAVOBOLJE ZA BILIĆA

Barca stiže u London po najboljeg nogometaša West Hama i sa sobom nosi 62 milijuna eura

 Paul Gilham / Getty

Nakon što je momčad Barcelone ispala u četvrtfinalu Lige prvaka od Atletico Madrida, Katalonci sada mogu samo razmišljati o osvajanju duple krune u španjolskom prvenstvu, ali i o ponekom pojačanju za narednu sezonu.

Španjolski Mundo Deportivo navodi kako su u Barceloni veliki interes pokazali za jednog od hita ovogodišnjeg izdanja Premier lige, a riječ je o West Hamovom Dimitriju Payetu. Francuz ove sezone pruža odlične partije u dresu 'čekičara', a također je i jedan od glavnih pretendenata da naslov najboljeg nogometaša na Otoku.

Katalonci su za njegove usluge spremni ponuditi i do 62 milijuna eura jer, kako Španjolci kažu, upravo je to tip igrača kakavim im nedostaje. On može osvojiti prostor na protivničkoj polovici i u punom trku učiniti isto što i u mjestu.

Razlog više da će u West Hamu dobro razmisliti o prodaji je i činjnica da se ubrzo sele na novi Olimpijski stadion za koji će se trebati izdvojiti poprilična svota novca.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 04:19