I REUTERS TVRDI

Argentinac Migliore potpisuje za Dinamo

Nogometni vratar argentinskog prvoligaša San Lorenza Pablo Migliore (31) trebao bi potpisati za zagrebački Dinamo, objavila je novinska agencija Reuters.

Migliore, koji je raskinuo ugovor sa San Lorenzom, izjavio je u ponedjeljak da se raduje novom početku u inozemstvu. "Dinamo će igrati u pretkolu Lige prvaka, a budući da sam dobio priliku otići u inozemstvo želim to iskoristiti", kazao je Migliore prije puta u Hrvatsku.

Uz argentinskog vratara je vezana i jedna neugodna činjenica. On je uhićen 31. ožujka te je proveo 40 dana u zatvoru zbog ometanja istrage jednog slučaja ubojstva. Sumnjičilo ga se da je pomogao u skrivanju jednog od vođa navijača Boca Juniorsa koji je tražen zbog toga što je navodno na smrt pretukao muškarca 2011. godine, navodi Reuters.

"Danas sam bio kod suca da bi sredili posljednju dokumentaciju vezanu uz ovaj slučaj, a vrijeme će pokazati da li će biti nužan moj povratak", izjavio je u ponedjeljak Migliore.

On je tijekom karijere branio za argentinske klubove Huracan, Boca Juniors, Racing Club, a od 2009. je bio u San Lorenzu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 06:52