NOVA UPRAVA I IGRAČI

Zadrani rade punom 'parom'; Dolazi Mason, a Jusupu vjeruju

Financijska situacija u Zadru je nezavidna, ali nije bezizlazna, smatra predsjednik Šimunov
Zadar, 210110.Dvorana Kresimira Cosica.Konferencija za medije na kojoj je direktor kluba Zdenko Micic predstavio novog trenera Danijela Jusupa.Na slici: Danijel Jusup.Foto: Vladimir Ivanov / CROPIX
 Vladimir Ivanov / CROPIX

ZADAR - U Jazinama je napokon održana skupština KK Zadar na kojoj je prihvaćena ostavka Dina Perovića kojeg će na dužnosti predsjednika zamijeniti Edvin Šimunov, direktor gradskog prijevoznog poduzeća Liburnija. Osnažen je i Upravni odbor.

Nadalje, prema izvješću revizije, stvoreni su uvjeti za preoblikovanje iz Udruge građana u Športsko dioničko društvo, pa je donesena jednoglasna odluka o pokretanju tog procesa.

Poznato je da se klub nalazi u prilično nezavidnoj financijskoj situaciji, ali se svjetlo ipak nazire .

- Traže se novi sponzori i donatori, mora se raditi na financijskom oporavku, nije lako, ali ni tako crno kako se govorilo u posljednje vrijeme - istaknuo je Šimunov.

Neslužbeno saznajemo da je klub pri kraju dogovora sa Chesterom Masonom, a moguć je i dolazak Lamonta Macka (201 cm, 23 g.) koji je još uvijek član AEK-a.

Trener Danijel Jusup zasada ima povjerenje UO-a, ali već u slučaju poraza od Cedevite Uprava bi mogla preispitati svoj stav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 06:19