VELIKO POJAČANJE

T.J. Ford dolazi u Zagreb CO!

Vijest je došla 's one strane bare', a vijest je da hrvatski prvak Zagreb CO dobija veliko pojačanje. T.J. Ford, 28-godišnji playmaker s respektabilnom NBA karijerom (od '03. odigrao preko 400 NBA utakmica, od čega preko 300 u petorci Milwaukeeja, Toronta i Indiane) objavio je da za trajanja lockouta odlazi u redove hrvatskog prvaka gdje će se, piše eminentni novinar Marc Stein s ESPN-a, 'priključiti bivšem lottery picku Bobcatsa, Seanu Mayu'.

Uglavnom, u Zagrebu CO ne negiraju pregovore s Fordom, no, ugovor navodno još nije potpisan. Iako je Ford jasno poručio da se radi o 'gotovom poslu'.

T.J. Ford je studirao na sveučilištu Texas, '03. bio je sveučilišni igrač godine, te ga je Milwaukee uzeo osmim pickom drafta. Nakon pristojne NBA sezone 2004/05. nije igrao zbog teške ozljede leđa, koja mu je u pitanje dovela i karijeru. Međutim, vratio se na parket i od '05. do '10. prosječno je ubacivao dvoznamenkasti broj poena za Buckse, Raptorse i Pacerse. U karijeri ima na 11,4 poena i 5,9 asista, što je uvelike pokvario u prošloj sezoni (5,7 poena, 3,5 asista) u kojoj je bio 'back up' Darrenu Collisonu u Indiani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 02:38