ČISTKA U BOSTONU

Rondo ostaje, Pierce i Garnett u Brooklynu

Prema riječima generalnog menadžera Boston Celticsa Dannyja Aingea, "čistka" u redovima kluba neće zahvatiti i sjajnog 27-godišnjeg playmakera Rajona Ronda...

Celticsi su dosad već mijenjali trenera Doca Riversa za prvi izbor na NBA draftu sa Los Angeles Clippersima, a posao sa Paulom Pierceom i Kevinom Garnettom, kojim bi najveće Bostonove zvijezde trebale završiti u Brooklyn Netsima, je pred realizacijom.

- Možda postoji pretpostavka da ćemo dati sve svoje košarkaše – rekao je Danny Ainge, generalni menadžer Bostona, aludirajući na interes ostalih momčadi za igrače poput Ronda, Jeffa Greena, Courtneyja Leeja, Brandona Bassa...

- Bilo je poziva za te igrače. I možda se nagađa da mijenjamo sve, ali to nije istina. Samo postajemo mlađi. Uvijek saslušam pozive koje dobivamo i ideje koje postoje, ali nemamo namjeru ostati bez Rajona – dodao je Ainge.

Prošle je sezone Rondo zbog teške ozljede desnog koljena odigrao tek 38 utakmica uz prosjek od 13.7 koševa, 11.1 asistenciju, 5.6 skokova i 1.8 ukradenih lopti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 10:28