NIKAD NIJE KASNO

POVIJESNI TRENUTAK Krilni centar Celticsa nakon osam godina NBA karijere zabio prvu tricu!

Osim što je postigao prvu tricu u profesionalnom stažu u NBA ligi, isporučio je i četiri asistencije, čime je izjednačio učinak karijere
 AFP

Brandon Bass, 28-godišnji krilni centar Boston Celticsa, u domaćoj pobjedi protiv Clevelanda 103-86 je postigao svoju prvu tricu u NBA ligi nakon nešto više od osam godina. Čak i najlošijim dalekometnim šuterima u NBA ligi se ponekad posreći trica. Shaquille O'Neal je zabio jednu u svojoj četvrtoj sezoni. Dwight Howard u trećoj.

Brandon Bass je sve, samo ne loš šuter. Štoviše, jedan je od boljih s poludistance. Međutim, nikada nije zabio tricu, nikada – do petka navečer. Prethodnih 16 koje je ispalio tijekom NBA karijere je promašio.

Pola sata nakon utakmice protiv Clevelanda, još uvijek je imao osmijeh od uha do uha...

- Evo, baš se hvalim svima oko sebe, govorim im što sam napravio, Uopće nisam znao kada sam ubacio da mi je to prva trica u NBA karijeri – rekao je Bass, koji je utakmicu okončao s 12 poena i 8 skokova.

Bila je to uistinu čudna večer za njega. Osim što je postigao prvu tricu u profesionalnom stažu u NBA ligi, isporučio je i četiri asistencije, čime je izjednačio učinak karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 09:47