NALJUTILI DIREKTORA

'NA STOLU JE BILO I ALKOHOLA' Košarkaši Cibone Šarić i Marčinković kažnjeni zbog noćnog izlaska

 Nenad Dugi/CROPIX

Od subote pod Tornjem nije mirno. Uoči utakmice protiv Jollyja klub je doznao da su subotnju večer (nakon utakmice protiv Zagreba) pretvorili u nedjeljno jutro Dario Šarić i Pavle Marčinković.

- Točno je, oni su kažnjeni. Šarić i Marčinković su ostali vani do sitnih jutarnjih sati, a na stolu je bilo i alkoholnih pića. U ovom trenutku sezone kad su tjedno i tri utakmice, takvo je ponašanje nedopustivo i za svaki sljedeći prekršaj takve vrste bilo tko iz momčadi bit će kažnjen - potvrdio je direktor Zdenko Antunović, napominjući da je ta odluka donesena uoči utakmice protiv Jollyja.

Jer, Antunović je bjesnio nakon poraza od Jollyja. Koji mu nije dobro legao, štoviše, bio je vrlo ljut. Momčad je, inače, dan ranije umjesto na večernjem treningu završila na hodočašću u Mariji Bistrici.

- Ne, to nije razlog poraza. Oni su imali trening, imali su zajednički ručak uoči odlaska u Mariju Bistricu, tamo su se vozili autobusom 45 minuta, bili su na misi. To nema veze s porazom.

Antunović je dodao da su tamo bili i “svi ostali sportaši Zagreba”, no, nije to baš tako. Sigurno nisu bili košarkaši Cedevite ili rukometaši Zagreba koji su također u utorak navečer igrali utakmicu lige, protiv Dubrave.

No, nema veze. Možemo se složiti da je Cibona trebala dobiti Jolly i da je jutro uoči utakmice propješačila od Zagreba do Marije Bistrice. Trebala bi, zapravo.

Direktora smo upitali i zbog čega se Cibona do sada nije izjasnila o prijedlogu jedinstvene lige koju zagovaraju, prema posljednjim informacijama svi klubovi u Ligi za prvaka i dobar dio onih u Ligi za ostanak. Što je s Cibonom?

- Prije koji dan nazvao me direktor Cedevite Krešo Novosel i kazao kako je sljedeći tjedan zakazan sastanak. Kakav je naš stav? Za sada imamo važnijeg posla, a na taj sastanak ćemo doći s jasnim stavom.

Prevedeno, Cibona kupuje vrijeme. Štiti li Savez koji ne gleda pozitivno na ovu akciju, pokazat će vrijeme...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 01:07