VRHUNAC SEZONE

Marko Tomas: Ako osvojimo NLB ligu, isplatilo se doći

Na kraju sezone Tomas je slobodan igrač i tada će razmišljati o budućnosti. Dotad će svu energiju usmjeriti na završnicu NLB lige i hrvatskog prvenstva
 AFP

ZAGREB - Kad je odlučio doći u Cibonu, Marku Tomasu je najvažnije saznanje bilo da će igrati i da će biti vođa momčadi. On je pred sebe postavio nekoliko ciljeva.

- Cilj je bio što bolje igrati u Euroligi i NLB ligi.

Euroligaški put je završen u Top 16, čime se Final Four NLB lige pretvara u vrhunac sezone za Tomasa i ekipu.

- Ako osvojimo NLB ligu, onda se isplatio dolazak u Cibonu. Nisam nikad osvojio ni naslov prvaka Hrvatske, ali uz dužno poštovanje prema našoj ligi, NLB trofej je atraktivniji. Mislim da nikad na Final Fouru NLB lige nije bio sudionik Final Foura Eurolige.

Marko se nada da će Arena biti puna.

- Rukometaši Zagreba su triput napunili Arenu, a košarka je još uvijek miljama daleko od rukometa. Vjerujem da će publika prepoznati atraktivnost ovog turnira i doći nas podržati kako bi uz njihovu pomoć Cibona osvojila trofej koji još nema u vitrini.

Put do trofeja neće biti nimalo lagan.

- Olimpija nas je lako dobila u Zagrebu, ali ako budemo u najboljem izdanju, vjerujem da ćemo pobijediti. Hemofarm je ove sezone dvaput za jednu loptu gubio od Partizana, ali svi bi sigurno željeli vidjeti finale Cibona - Partizan. Mi ćemo se pripremiti da za dva tjedna budemo u najboljoj formi, a nadam se da će nas i ozljede zaobići.

Unatoč svim financijskim nedaćama, Cibona se nije rasula i atmosfera u svlačionici je još uvijek dobra.

- Mislim da nitk o već dva mjeseca nije progovorio o novcu. Nadam se da će do kraja sezone još barem nešto biti plaćeno, a svi imamo garantirane ugovore koji će kad-tad biti isplaćeni. Nama dodatni motiv ne treba. Trofej i igranje u Areni su dovoljan motiv - zaključio je Tomas.

Obiteljska košarica - 120 kuna

Cijene ulaznica za Final Four NLB lige prilagođene su vremenu u kojem živimo i ističu želju organizatora da Arena 23. i 25. travnja bude puna do posljednjeg mjesta. Cijene dnevnih ulaznica su 30, vikend paket je 50 kuna, a obiteljski vikend paket (maksimalno osam ulaznica) stoji 30 kuna po osobi. Dakle, četveročlana obitelj može uživati u oba dana za samo 120 kuna. Najeftinije ulaznice, po 20 kuna, mogu kupiti đaci, studenti i umirovljenici.

Prodaja počinje od 9. travnja, a ulaznice se mogu kupiti na sljedeći način:

- putem interneta na www.ulaznice.hr;

- na blagajni Arene Zagreb (pon-pet 10-18 h, sub 10-14 h);

- kod DECOD distributera (poslovnice Atlasa, Integrala, Kompasa...)

- u Cibona Fan Shopu (pon-pet 9-20 h, sub 9-15 h).

Raspored utakmica - petak (23. 4.): Partizan - Hemofarm (17.15), Cibona - U. Olimpija (20.15); nedjelja (25.4.): finale (17.15).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 19:35