SPEKTAKL U ARENI

Košarka je opet 'in', vrijeme je da Cibona uzme naslov

 Dragan Matić / Cropix

Velimir Perasović oduševio se kad je stigao na presicu u Areni velikim brojem novinara.

- Ovo je sjajna najava onoga što će se sljedeća dva dana događati u Areni. Sretan sam zbog ovakvog medijskog interesa, ali i što je košarka ušla prvi puta u Arenu i ne sumnjam da će publika imati što za vidjeti. Košarka je opet “in” i ovaj Final Four može vratiti košarku na velika vrata u Zagreb i u Hrvatsku.

Perasović od svojih 'vukova' mnogo očekuje već u polufinalu protiv Olimpije.

- Neosporno je da smo u uzlaznoj putanji. Kompletna momčad odradila pravih treninga u punom sastavu, već u petak očekujem da budemo na visokom nivou.

Ljubljančani su dva put ove sezone porazili Cibonu. Posljednji put vrlo uvjerljivo.

- U toj utakmici su nas ponizili i taj će nam poraz biti dodatni motiv.

O eventualnom protivniku u finalu Perasović ne želi razmišljati. Perasović razmišlja samo o petku i polufinalu s Olimpijom.

- Razmišljam samo o Olimpiji, samo me ta utakmica zanima. Ako to dobro završi, onda ćemo razmišljati o eventualnom protivniku u finalu.

Zdenko Antunović, dirketor Arene Zagreb uoči početka Final Four je rekao:

- Što se nas u Areni tiče, sve je spremno. Po nama se utakmica može već sada odigrati. Mogu sa zadovoljstvom reći da će dvorana u petak, u polufinalnim utakmicama biti jako dobro popunjena, a već sada mogu reći da će za nedjeljno finale biti puna. Također, mogu vam reći da je parket na kojem će se igrati od javora, uvezen iz Kanade. Upravo na takvom se parketu igraju NBA utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 20:22