NEZAINTERESIRANOST

‘Prijateljicama’ ne treba film

Dok njihove uspješnije kolegice smatraju da film neće postići uspjeh, Matt Le Blanc,Matthew Perry i David Schwimmer u njemu vide svoju idealnu šansu za veliki povratak

ZAGREB - Šest godina nakon zadnje klape serije “Prijatelji” još je nepoznata sudbina najavljivanog filma koji se navodno već trebao početi snimati, a u kojem bi obožavatelji te popularne serije ponovno vidjeli poznato društvo na okupu.

Nije stvar u novcu

Problem nije u novcu, nego u tome da nijedna od djevojaka, Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow, nije baš zainteresirana za filmsku verziju serije koja ih je proslavila.

Anistonova je čak izjavila da za njezinu karijeru film u kojem bi se opet pojavila kao nezadovoljna konobarica nije dobra ideja, a Courteney Cox i Lisa Kudrow smatraju da film ne bi dobro prošao. Naime, unatoč uspjehu filma “Seks i grad”, koji je također napravljen prema seriji, njih dvije tvrde da su “Prijatelji” potpuno drukčiji format serije i da neće moći ponoviti uspjeh četiriju prijateljica iz New Yorka.

S druge pak strane, muški dio ekipe iz serije veseli se projektu, no razlozi nisu nikakva nostalgija, nego činjenica da njihove karijere, za razliku od njihovih kolegica, gotovo stagniraju otkad je snimljena zadnja epizoda 2004. godine.

Bez puno uspjeha

Matt LeBlanc nakon velike uspješnice snimio je vlastitu seriju “Joey”, koja nije imala većeg uspjeha, a osim tog projekta ništa drugo nije ni radio. Matthew Perry uglavnom se liječio od depresije i ovisnosti o alkoholu i drogama, a zabilježio je tek par zapaženijih uloga, dok je najgore prošao David Schwimmer. On je i sam priznao da vrlo malo radi, te da su ga zadnjih godina na audicijama u Hollywoodu vrlo često odbijali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 20:14