GLUMICA I NOGOMETAŠ

ZRINKA I NIKO PRVI PUT U JAVNOSTI Ljubav je jaka kao i prvog dana. Nakon odmora u Italiji stigli u Zagreb

 Alen Salkić, Damjan Tadić / CROPIX

Nažalost, godišnji odmor sada je već za nama. Cico već danas mora na pripreme u Dohu, a Zrinka i Niko vraćaju se svatko svojim obvezama - kaže Elvira Kranjčar, supruga bivšeg hrvatskog izbornika Zlatka Cice Kranjčara i nastavlja:

- U Zagreb smo protekla tri tjedna s ljetovanja svi povremeno svraćali, a u četvrtak smo se okupili u galeriji Kranjčar na otvorenju izložbe ‘Nan Hoover - Sandro Đukić’. To je deveta izložba u sklopu ciklusa ‘Mentalni sklop’ koju su na otvorenju predstavili kustos Mladen Lučić s autorom Sandrom Đukićem - priča gospođa Elvira, koja je ujedno i vlasnica galerije u kojoj su njezin sin Niko i njegova odabranica Zrinka Cvitešić prvi put fotografima dragovoljno pozirali kao par.

Mlađe je slađe

Tridesetpetogodišnja glumica i pet godina mlađi nogometaš, koji trenutačno ne igra ni za jedan klub, skupa su već godinu i pol dana. Njihovu romansu mediji su otkrili u veljači 2014. godine, kada je Zrinka za ulogu u mjuziklu “Once” osvojila najprestižniju britansku nagradu Laurence Olivier. Na zabavi nakon dodjele nagrada pridružio joj se i atraktivni sportaš, a ubrzo se doznalo kako par često izmjenjuje nježnosti u londonskom pubu nedaleko od kazališta Phoenix u kojem je ona tada bila angažirana. Uskoro su počeli zajedno živjeti u Londonu, a nisu se odvajali ni prilikom posjeta Zagrebu.

No, Zrinka i Niko o svojoj ljubavi za medije nisu željeli nikad opširno govoriti. Od fotografa se nisu skrivali, ali nisu im ni pozirali, pa je zbog toga njihovo prekjučerašnje poziranje dodatni dokaz da im u ljubavnoj vezi i dalje cvatu ruže.

Poput golupčića

- Zrinka je zaljubljena u Niku kao i prvog dana, a on je tretira kao kap vode na dlanu. Prekrasno ih je vidjeti zajedno - kaže Zrinkina dobra prijateljica.

- Niko mi je apsolutno najveća podrška u životu - potvrdila je i sama Zrinka Cvitešić prije mjesec dana u razgovoru za RTL Televiziju. Talentirana glumica, koja je krajem svibnja završila snimanje serije “Capital” za BBC1, tom je prilikom otkrila kako je u Londonu snimila i svoju prvu pjesmu.

Velika hrabrost

- Upustila sam se u nešto za što sam mislila da nikad neću imati hrabrosti - snimila sam svoju prvu pjesmu... Slijedi i dogovor za moj prvi CD. To je moj mali bijeg u glazbu koja mi je uvijek bila posebna inspiracija kad sam pripremala zahtjevnu glumačku ulogu, posebno skladbe meni najdražeg Ennija Morriconea - rekla je Zrinka, čija će pjesma biti na albumu na kojem će se naći i glasovi renomiranih britanskih zvijezda, a izlazak se očekuje u kolovozu.

Dotad će vruće ljetne dane provoditi uz dragog, za kojeg se u posljednje vrijeme nagađa kako bi u skoroj budućnosti mogao zaigrati u Beču, u Rapidu, tamo gdje je prvi put i zakoračio na inozemni travnjak. A dok Zrinka i Niko čekaju rasplet situacije oko njegova transfera, moći će se prisjećati romantičnog odmora što su ga u lipnju proveli skupa u Italiji, a koji su svojim prijateljima opisali kao nešto nezaboravno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 02:31