NAPETOST U ZRAKU

ŽESTOKA SVAĐA U BIG BROTHERU Stanari dobili priliku da iznesu svoje mišljenje pa je došlo do sukoba...

Pitanje koje je dopalo Antona o postojanju klanova u kući ponovno je podijelilo stanare
 Screenshot:YouTube

Big Brother ponovno je za stanare pripremio zanimljiv dnevni zadatak – svaki stanar izvlačio je papirić s temom i u pet minuta je obrazložiti svoje razmišljanje. Ostali stanari dobili su priliku pokazati slažu li se ili ne i argumentirati svoje razmišljanje.

Debatu je započeo Luća i sve je krenulo vrlo mirno i argumentirano. No pitanje koje je dopalo Antona o postojanju klanova u kući ponovno je podijelilo stanare i užarilo atmosferu. Na površinu su isplivali sukobi i frustracije. Nakon nekoliko dana potpunog izbjegavanja i odvajanja, Zorica i Luća ponovno su se izravno sukobili, kao i Zorica i Aleksandar.

Svoja mišljenja izrazili su i Barbara, Darko, Anton i bilo je vrlo glasno i napeto. Iako su u zraku ostale mnoge stvari i kompromis nije još ni blizu, postoji želja stanara za prekidom svađe.

Što je Zorica zamjerila Goranu, Lući i Aleksandru, kakve veze dosad tihi Darko ima s klanovima i kojoj strani naginje i što je Barbara rekla Goranu prvi put nakon deset dana pogledajte u dnevnim emisijama Big Brothera u 21:10 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:39