NOGOMET I LJEPOTICE

Zbog Bilić boysa naša Miss nije mogla na Soccer City u JAR-u

 AFP

ZAGREB - U sklopu promotivnih aktivnosti za Miss svijeta 2009. godine, 32 natjecateljice posjetile su spektakularni Soccer City Stadium u Johannesburgu u Južnoj Africi, gdje će se iduće godine održavati nogometno Svjetsko prvenstvo. Od 112 natjecateljica, dosad najveći odaziv u povijesti izbora, stadion su posjetile samo one čije države će se natjecati na SP-u, drugim riječima, bez naše Ivane Vasilj. Iako su na početku kladionice Vasilj stavili na visoko deveto mjesto, prema novim podacima hrvatska Miss pala je na 15. mjesto.

Ako Ivana uistinu bude petnaesta, to će joj biti dovoljno za plasman u polufinale. Prvi put od 2003. godine samo prvih 20 djevojaka ide u drugi krug natjecanja. Prema kladionicama, i dalje najveće šanse za pobjedu ima Miss Portorika, Jennifer Colon, a slijedi je Miss Meksika, Perla Beltran. Perla je već osvojila titulu Miss World Top Model te se zajedno s predstavnicama Japana, Canade, Sijera Leone i Giblatara plasirala izravno u polufinale.

Zanimljivo je da su čak četiri zemlje zamijenile svoje predstavnice na ovogodišnjem izboru za Miss svijeta, i to zbog tučnjava, razgolićenih fotografija, prelošeg poznavanja engelskog jezika...

Ovogodišnji, 59. izbor za Miss svijeta održat će se 12. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:31