SLAVNA GLUMICA

ZAHTJEV CHARLIZE THERON ‘Želim isti honorar koji je dobio i moj muški kolega... Deset milijuna dolara!’

 AFP

Nakon što je hakiranje Sonyja razotkrilo ružnu istinu kako su glumice daleko manje plaćene od svojih muških kolega, Charlize Theron se zainatila i prema pisanju svjetskih medija uspjela izboriti jednaki honorar kao i Chris Hemsworth, njezin partner u novom filmu “The Huntsman”.

Ako ništa drugo, hakiranje filmskog giganta pomoglo je u raskrinkavanju spolne diskriminacije čak i kada su u pitanju hollywoodske zvijezde.

Informacije koje su procurile u javnost pokazale su, naime, da su Amy Adams i Jennifer Lawrence koja je bez ikakvog spora najveća zvijezda među glumicama mlađe generacije, bile znatno manje plaćene od svojih muških kolega u hitu “Američke varalice”.

To je Theron toliko razbjesnilo da je Oskarom ovjenčana glumica, koja i dalje niže same uspješnice iskoristila svoj utjecaj i pritisnula Universal koji će snimiti “The Huntsman”, te iako još to nije službeno potvrđeno, dogovorila honorar od deset milijuna dolara, točno koliko je obećano i Hemsworthu.

- Charlize je inzistirala da dobije jedanko novca kao i Chris. Ima odličnu karijeru pa je uspjela to i dogovoriti - rekao je neimenovani izvor za Page Sixa.

“The Huntsman” je nastavak filma “Snjeguljica i lovac” iz 2012. u kojoj je glavnu ulogu imala Kristen Stewart, a priča će se baviti događajima koji su prethodili prvom filmu. Hemsworth ima ulogu lovca Erica, Theron zločeste kraljice Ravenne, a film bi se trebao naći u kinima u travnju 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 12:44