OSVAJAJU INDUSTRIJU

Willow i Jaden Smith su novi moćni par show biznisa

Will Smith nije htio skrivati djecu, uložio je sav svoj utjecaj da se razmašu

Jedan od najpopularnijih parova u Hollywoodu trenutno nije ljubavni, već bratski. Willow i Jaden Smith, koji su imena dobili po svojim slavnim roditeljima, Willu i Jadi, ne samo da izazivaju pozornost gdje god da se pojave, već imaju i golem utjecaj na svoje fanove. To i ne bi bilo toliko neobično da Willow nema samo devet, a Jaden 12 godina.

‘Whip My Hair’

Jadena smo otkrili u filmu “U potrazi za srećom” nominiranim za Oscara, u kojem glumi s tatom i, nešto ranije, u Willowu spotu za obradu evergreena “Just the two of us” Billa Withersa. Pravazvijezda postao je u najnovijem “Karate Kidu”. U međuvremenu nastupa kao reper i radi kao skladatelj i plesač.

Willow Camille Reign Smith glumica je i pjevačica, koja je debitirala prije tri godine u filmu “I Am Legend”. Ove je jeseni uz glumačku, lansirala i pjevačku karijeru, te je u rujnu objavila singl “Whip My Hair” i potpisala ugovor s muzičkom kućom Roc Nation u vlasništvu Jay-Z-a. Da, istog onog Jay-Z-a koji je lansirao svoju suprugu Beyonce u zvjezdanu orbitu i izmislio Rihannu. koji rade s njom.

Rihanna kao muza

- Willow je definitivno inspirirana Rihannom. Trudimo se da ima vlastiti prepoznatljiv stil i ne postane mini Rihanna, ali Wllow jako dobro zna što hoće. Baš kao i Jaden. Ta se djeca stvarno vole oblačiti kao odrasli. Nadamo se samo da se odrasli neće odijevati poput njih - ispričala je kroz smijeh Mariel Haenn, jedna od njezinih stilistica.

Mladi ambasadori

Klinci planiraju lansirati i svoju liniju odjeće, a već su mladi ambasadori “projekta Zambija” koji u suradnji s korporacijom Hasbro pomaže djeci koji su zbog AIDS-a ostala bez roditelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 11:22