ROMANSA

VREMEŠNI MEDIJSKI MOGUL PAO NA BIVŠU CURU MICKA JAGGERA Rupert Murdoch i 25 godina mlađa Jerry Hall novi su ljubavni par

 AFP, cc

Medijski mogul Rupert Murdoch (84) upustio se u prvu ozbiljniju romansu nakon bračnog kraha prije dvije godine, otkriva britanski Mail on Sunday. Moćni biznismen, čije medijsko carstvo obuhvaća neke od najutjecajnijih medija na više kontinenata, prohodao je s Jerry Hall (59), bivšom partnericom britanske rock zvijezde Micka Jaggera.

Par se upoznao u Australiji preko jedne od Rupertovih sestara i njegove nećakinje. 'Sve je još svježe, jako uživaju skupa', rekao je jedan blizak obiteljski prijatelj Murdochovih. Mail on Sunday piše da će se par zajedno u javnosti po prvi put pojaviti sljedećeg tjedna na finalnoj utakmici svjetskog prvenstva u ragbiju.

Proteklih nekoliko tjedana Rupert i Jerry su bili zajedno u Kaliforniji, ali i u New Yorku, gdje su zajednički otišli pogledati hit mjuzikl Hamilton na Broadwayju.

'Jako mu je draga, nema nikakve sumnje da su njih dvoje sada par', govori o vezi Murdocha i Hall jedan neimenovani Rupertov prijatelj.

Murdochov brak s Wendi Deng (46) raspao se 2013. godine nakon što je u medije procurila Wendina navodna ljubavna afera s bivšim britanskim premijerom Tonyjem Blairom. Prije toga, bio je oženjen za bivšu stjuardesu iz Melbournea Patriciju Booker te za škotsku novinarku Annu Torv.

Manekenka i glumica Jerry Hall svojedobno je bila u vezi s pjevačem Roxy Musica Bryanom Ferryjem, kojega je ostavila radi Jaggera. S frontmenom Rolling Stonea zajedno je bila dvadesetak godina, rodila mu je četvero djece, i danas tvrdi da ga voli, no zbog nevjere ga je ostavila 1999. godine.

Dok Murdoch javno nikada nije govorio o svojim brakovima i bračnim krahovima, Jerry se nije libila biti potpuno otvorena.

'Majka mi je rekla da je muškarca zadržati vrlo jednostavno: moraš biti kućanica u dnevnoj sobi, kuharica u kuhinji i kurva u spavaćoj sobi. Uzvratila sam joj da ću ove prve dvije zaposliti, a ja ću se pobrinuti za dio u spavaćoj sobi', rekla je svojedobno Jerry, koja nikada formalno nije bila vjenčana za Jaggera. Oni doduše jesu prošli kroz ceremoniju stupanja u brak u Indoneziji, no britanski je visoki sud taj čin progladio ništavim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:47