JOŠ VOLI JENNIFER

VIDOVNJAK IZNIO ŠOKANTNE TVRDNJE 'Brad ne voli Angelinu. S njom je samo zbog djece'

US actor Brad Pitt (R) and actress Angelina Jolie arrive on the red carpet for the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Opera House in London on February 16, 2014. AFP PHOTO / ANDREW COWIE
 ANDREW COWIE/AFP / Andrew Cowie

Brad Pitt ne voli Angelinu Jolie, nego je još uvijek zaljubljen u svoju prvu suprugu Jeniffer Aniston. Ove tvrdnje iznio je glumčev vidovnjak Ran Bard, koji kaže kako holivudski ljepotan ipak neće ostaviti svoju drugu suprugu zbog šestero djece koje imaju.

Brad je tijekom intervjua koji je dao u srijedu prvi put progovorio o prijateljstvu s glumcem.

Iako je rekao da Pitt još uvijek voli svoju prvu suprugu, dodao je poručio je kako vjeruje da su se on i Angelina tajno vjenčali i da će dobiti još troje djece.

- Voli li je ili ne nije bitno. Najvažnija je odgovornost koju prema djeci koju imaju. On je čovjek koji sreću nalazi unutar svoje duše i radi ono za što misli da je ispravno. Brad je veliki čovjek - rekao je vidovnjak koji smatra kako je njegova supruga pametna, ali i da je stjerala Brada u kut.

- Njemu nije stalo do veze. Ipak, on više voli djecu - rekao je vidovnjak, koji je inače, upoznao slavnog glumca 2004. godine. Upoznala ih je Jennifer Aniston, a već je tada poručio Pittu da će upoznati nekoga tko će mu promijeniti život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 03:21