PJEVAČ OPET U NEVOLJI

VIDEO: SKANDAL U DUBAIJU Gledatelj na pozornici napao Biebera, zgrabili ga tjelohranitelji!

Gledatelj je prije nego su ga zgrabili tjelohranitelji uspio odgurnuti i prevrnuti crni pianino
Singer Justin Bieber performs at Z100's Jingle Ball 2012 presented by Aeropostale at Madison Square Garden on Friday Dec. 7, 2012 in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
 AP

ZAGREB - Mladu svjetsku glazbenu zvijezdu Justina Biebera napao je na koncertu u Dubaju jedan gledatelj dok je pjevač svirao na klaviru, javlja u ponedjeljak BBC, ističući da je Bieber uspio pobjeći i da nije ozlijeđen.

Gledatelj je prije nego su ga zgrabili tjelohranitelji uspio odgurnuti i prevrnuti crni pianino, a Bieber se vratio na pozornicu već nakon trominutne pauze, otpjevavši prvo Boyfriend, a potom i Baby.

Na svom je twitteru napisao: "Dubai. Ništa neće zaustaviti nastupe. Slijede još dva". Bieber se nalazi na svjetskoj turneji pod nazivom "Believe" koja je započela prošlog rujna i uključuje oko 100 nastupa. Taj kanadski 19-godišnjak je u posljednje vrijeme prilično punio naslove u medijima. Prošli je mjesec izazvao val zgražanja i kritika nakon posjete Muzeju Anne Frank kada je u knjigu dojmova napisao da se nada da bi mlada žrtva holokausta danas "bila njegova obožavateljica".

Muzej je stao u obranu zvijezde, uz priznanje da njegov komentar "nije bio baš razuman".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 23:16