KOLUMBIJKA NA ŠTANGI

VIDEO Shakira preotela Rihanni titulu najseksi pjevačice: Pogledajte što sve radi u novom spotu

Poznata po svojim plesnim pokretima Shakira u novom spotu vrlo malo ostavlja mašti i sigurno će obožavatelje dovesti do ludila

Shakira i Rihanna, iako obje pjevačice, nikada nisu bile u istoj kategoriji. Sve do sada. Sve dok Rihanna nije napravila S&M spot u kojem zavodi svojim plesnim pokretima i sve dok se seksipil Shakire nije našao ugroženim.

No, Shakira je sada odlučila povratiti titulu najseksipilnije pjevačice i to je napravila do samog vrhunca. U novom je spotu 34-godišnja Kolumbijka izložila sav 'arsenal' - prikazala je svoje vitko tijelo u vrlo izazovnoj opravi te izvela cijeli niz seksi do gotovo erotičnih pokreta. I sve to na štangi za striptiz.

Poznata po svojim veličanstvenim plesnim sposobnostima Shakira u novom spotu Rabiosa, u kojem gostuje i Pitbull, ostavlja vrlo malo mašti i sigurno će obožavatelje dovesti do ludila.

Njezinu je plavu kosu zamijenila je kratka tamna kosa, a bose noge uskočile su u seksi štikle. Vrhunac je naravno trenutak u kojem Shakira hvata štangu za striptiz.

Pogledajte kako je to izgledalo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 22:28