UGLEDNA MANEKENKA

VIDEO: PRSATA LJEPOTICA Elisabetta Canalis bujnim grudima ostavljala bez daha na balu u Beču

Elisabettu je pozvao 82-godišnji građevinski tajkun Richard Lugner koji je osim uz nju bio i u pratnji svoje 25-godišnje supruge Cathy Schmitz, nekadašnje Playboyeve zečice
 Instagram

Elisabetta Canalis, prelijepa talijanska manekenka, ponovo se našla u središtu pažnje javnosti nakon svog pojavljivanja na 59. Wiener Opernballu. Poznata je 36-godišnja ljepotica na tradicionalno kulturno događanje u Beču došlo odjevena u crvenu haljinu koja je sve okupljene ostavljala bez daha.

Naravno, publika je bez daha ostajala zbog divnog dizajna spomenute haljine, ali i zbog Elisabettinih prebujnih grudi koje su neprestano pokušavale iskočiti iz već bujnog dekoltea.

Ljepotica , koju između ostalog pamtimo i po burnim vezama s Georgeom Clooneyjem i Christianom Vierijem, se trudila obuzdati ih, no na veselje okupljenih fotografa to joj baš i nije uspijevalo.

Inače, na jedno od najvažniji kulturnih događaja u austrijskoj metropoli, Elisabettu je pozvao 82-godišnji građevinski tajkun Richard Lugner koji je osim uz nju bio i u pratnji svoje 25-godišnje supruge Cathy Schmitz, nekadašnje Playboyeve zečice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 08:11