VRAGOLAN S OTOKA

VIDEO Princ Harry doletio EasyJetom, a nakon ludog provoda vratio se i mirno prošetao gradom

Simpatičan britanski vragolan, kako ga nazivaju mediji, uskoro se vraća svojim obvezama u vojnoj bazi u Suffolku
 Damjan Tadić/CROPIX

Poslije godinu dana pauze i posvećenosti vojnim obvezama “party životinja” ponovno je otvorila sezonu noćnog divljanja u nimalo kraljevskom stilu te pokazala da je prije svega samo mladić željan dobre zabave.

Tako sažeto zvuči izvještaj britanskoga Daily Maila koji je fotografiju princa Harryja s ludog hvarskog provoda objavio na naslovnici. Tiražni britanski tabloid otkupio je fotografije Cropixova reportera Damjana Tadića na kojima se vidi kako crvenokosi 26-godišnji princ bosonog pleše i skače u bazen hvarskog kluba Veneranda.

Bez VIP tretmana

U izvještaju koji je napisala Rebecca English, Mailova novinarka zadužena za praćenje kraljevske obitelji, ističe se kako princu i njegovoj ekipi uopće nije palo na pamet da se osame u VIP prostoru, nego su se pridružili zabavi oko 1000 gostiju koji su se tu večer zatekli u klubu.

THE SUN JE OBJAVIO SNIMKU TULUMA PRINCA HARRYJA

Na Facebook profilu tog 24-godišnjeg ekonomista iz Bristola nerijetko se pojavljuju fotografije koje pokazuju različite stupnjeve alkoholiziranosti, popraćene skidanjem u javnosti. Harryjeva prijatelja, koji i sam ima crvenu kosu, nerijetko zamjenjuju s princem, a Skippy je poznat po tome što ih pretjerano ne razuvjerava u toj ideji.

Zaštitarska pratnja

U tekstu se također navodi da je Harry s prijateljima i nevelikom zaštitarskom pratnjom u Hrvatsku stigao redovnim letom low-cost kompanije EasyJet. To znači da je najvjerojatnije sletio u Split ili Dubrovnik.

Na prijateljevoj jahti

Jutarnji, pak, neslužbeno doznaje da je Harry do Hvara doplovio jahtom koja je u vlasništvu oca jednog od njegovih prijatelja s kojim ljetuje. Danas je ta jahta bila usidrena u uvali Vlaka, 20-ak minuta udaljenoj gliserom od grada Hvara.

Harry i njegovi prijatelji i danas su se vratili u grad, ali za razliku od subotnjeg ludog provoda, ovaj su put bili puno mirniji. Nekoliko su se sati kupali po okolnim plažama, prošetali su gradom i u rane večernje sate vratili se na jahtu.

Kako doznajemo od ljudi koji su bili u prinčevoj blizini, princ Harry je i u subotu i u nedjelju rado komunicirao s djevojkama s kojima se upoznavao, a jedna od njih se hvalila i kako je dobila SMS pozivnicu za kupanje s princem.

Odlazak u Arizonu

Harry je trenutačno stacioniran u vojnoj bazi u britanskom Suffolku, ali u listopadu ga čeka odlazak u Arizonu gdje će dva mjeseca provesti na obuci najboljih američkih “top gun” vojnika za moguću misiju na prvoj crti afganistanske bojišnice.

Prije vojničkog drila i naporne obuke bosonogi princ - koji je preko noći postao kralj plesnog podija hvarske Venerande, prema britanskim medijima, jednog od najboljih svjetskih open-air klubova - nije si želio uskratiti priliku za još jedan ludi noćni tulum kojim se prisjetio dobrih starih dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:14